HOLM - rådgivning og udvikling

Bestyrelsesarbejde


Jeg tilbyder at deltage i bestyrelsesarbejde. Det vil typisk være i virksomheder, som kan drage nytte af min erfaring som bestyrelsesformand kombineret med erhvervskarrieren som IT direktør.

Jeg har erfaring som bestyrelsesformand gennem 5 år for Spejder Sport A/S. Det er en kæde af specialbutikker for udstyr og beklædning til friluftsfolk. Virksomheden omfatter i dag central administration og lager, et omfattende butiksnet og Internetforretning. Udfordringen som bestyrelsesformand var genopretning som følge af en periode med stigende udgifter og svigtende salg.

Kuren bestod i en række tiltag: Indførelsen af edb styringssystemer og fast rapporteringsstruktur. Decentralisering af en central lagerfunktion til butikkerne. Reduktion af medarbejderstaben. Fornyelse og udbygning af butiksnettet. Revideret strategi og sortimentspolitik. Skift af pengeinstitut, revisor og reklamebureau.

Resultatet var: Lavere omkostninger. Styr på udgiftssiden. Markant forøget bruttoavance og omsætningshastighed. Et væsentligt, positivt resultat.
webmaster@nilsholm.com